6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu Sempozyumu (21.05.2011)

6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu'ndaki yeniliklerin ve değişikliklerin başta avukatlar olmak üzere bütün hukukçulara tanıtılması amacıyla İstanbul Barosu'nun işbirliğiyle, 12 Mayıs 2011 tarihinde Üniversite'mizin Dragos Yerleşkesi'nde düzenlenen "6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu Sempozyumu" hukukçulardan büyük ilgi görmüştür. Fakülte'miz öğretim üyelerinden, Prof. Dr. Hüseyin HATEMİ, Prof. Dr. Devrim ULUCAN, Doç. Dr. Kadir Emre GÖKYAYLA, Yrd. Doç. Dr. Seçkin NAZLI ve Yrd. Doç. Dr. Memet Erdem AYBAY'ın yanısıra Kadir Has Üniversitesi'nden Doç. Dr. Pervin SOMER, Gazikent Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Nagehan KIRKBEŞOĞLU, Bilgi Üniversitesi'nden Dr. Nilgün BAŞALP ve İstanbul Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Sevgi KAYAK'ın tebliğlerini sunduğu sempozyumda 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu'na ilişkin doyurucu bir içerikle ve yoğun bir katılımla tamamlanmıştır.

Sempozyum Programı

İstanbul Barosu'nun Web Stesinde Yer Alan Sempozyuma İlişkin Haber ve Sempozyum'dan Fotoğraflar